Voorgerechten
   
     
brood en kruidenboter   € 5,50
     
dun gesneden rosbief, sla,  gedroogde tomaatjes, pijnboompitten   € 12,95
oude kaas en honingmosterddressing    
     
taartje van vissalade van gerookte zalm, forel, garnaaltjes, appel en iets mayonaise   € 12,95
 op zeewiersalade    
     
licht gebonden romige mosterdsoep met  reepjes rookspek en prei   € 7,75
     
licht gebonden romige kerriesoep met gebakken kippendijreepjes   € 8,75
 met chilivlokken    
     
krokant gebakken mosselen met kruidenboter   € 11,50
     
salade van gebakken paddestoelen en garnalen,    € 14,75
afgeblust met een frambozendressing     
     
kort gebakken coquilles met een saus van kreeft en boter    € 17,50
     
gemarineerde parelhoen en geitenkaas, uit de oven met pesto   € 13,75
 en serranoham    
     
lamsfilet met spinazietaart en saus van salie, tomaatjes en knoflook   € 15,85
     
wijngaardslakken in een romig kruiden & knoflooksausje   € 11,95
     
taartje van bladerdeeg, prei, champignons en oude kaas
op een romig bieslook- kaassausje
  € 12,95
 
hoofdgerechten
   
     
gebakken varkenshaas met champignonroomsaus   € 21,50
     
2 bereidingen van sukade:    € 23,50
draadjesvlees uit de jus en een kroketje van draadjesvlees    
     
gebakken eendenborst, gelakt met appelstroop en hazelnoten   € 24,75
geserveerd op eigen jus met knoflook    
     
krokant gebakken tournedos met rode portjus en oude kaasschilfers   € 28,50
     
 gebakken scholfilets op kerriemosselen    € 22,75
     
gebakken kabeljauwfilet op kreeftensaus met coquille en gamba's,    
bestrooid met verse garnaaltjes   € 26,95
     
op de huid gebakken zeebaarsfilet op witte wijnsaus met gerookte zalm, forel   € 25,95
en iets haringkuit    
     
op eikenhout gerookte zalmfilet met zuurkool in witte wijnsaus   € 24,80
     
op de huid gebakken zeebaarsfilet op witte wijnsaus met gerookte   € 24,95
zalm, forel en garnaaltjes    
     
     
     
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken    
aardappelen en bijpassende groentes.    
     
     

Heeft u last van een voedsel allergie, meld ons dit. Wij houden hier dan rekening mee !

 

   
     
Nagerechten    
     
     
     
parfait van amarenus kersen    € 8,75
     
bavarois van sinaasappel met vanilleijs    € 9,50
en Grand Marnierroom    
     
chocoladecake met vanilleijs, slagroom en warme chocoladesaus    € 9,50
     
warm appeltaartje met vanilleijs, kaneel en warme abrikozensaus    € 12,50
(min. 30 minuten)     
     
diverse soorten kaas met pittige perencompôte en rozijnenbrood   € 12,50
     
koffie Kakebrug   € 11,50
koffie met glaasje Frangelico (hazelnoot likeur) en lekkernijen     
     
     

Afdrukken