|
||
Voorgerechten |
||
brood en kruidenboter | € 5,50 | |
dun gesneden rosbief, sla, gedroogde tomaatjes, pijnboompitten | € 12,95 | |
oude kaas en honingmosterddressing | ||
taartje van vissalade van gerookte zalm, forel, garnaaltjes, appel en iets mayonaise | € 12,95 | |
op zeewiersalade | ||
licht gebonden romige mosterdsoep met reepjes rookspek en prei | € 7,75 | |
licht gebonden romige kerriesoep met gebakken kippendijreepjes | € 8,75 | |
met chilivlokken | ||
krokant gebakken mosselen met kruidenboter | € 11,50 | |
salade van gebakken paddestoelen en garnalen, | € 14,75 | |
afgeblust met een frambozendressing | ||
kort gebakken coquilles met een saus van kreeft en boter | € 17,50 | |
gemarineerde parelhoen en geitenkaas, uit de oven met pesto | € 13,75 | |
en serranoham | ||
lamsfilet met spinazietaart en saus van salie, tomaatjes en knoflook | € 15,85 | |
wijngaardslakken in een romig kruiden & knoflooksausje | € 11,95 | |
taartje van bladerdeeg, prei, champignons en oude kaas op een romig bieslook- kaassausje |
€ 12,95 | |
hoofdgerechten
|
||
gebakken varkenshaas met champignonroomsaus | € 21,50 | |
2 bereidingen van sukade: | € 23,50 | |
draadjesvlees uit de jus en een kroketje van draadjesvlees | ||
gebakken eendenborst, gelakt met appelstroop en hazelnoten | € 24,75 | |
geserveerd op eigen jus met knoflook | ||
krokant gebakken tournedos met rode portjus en oude kaasschilfers | € 28,50 | |
gebakken scholfilets op kerriemosselen | € 22,75 | |
gebakken kabeljauwfilet op kreeftensaus met coquille en gamba's, | ||
bestrooid met verse garnaaltjes | € 26,95 | |
op de huid gebakken zeebaarsfilet op witte wijnsaus met gerookte zalm, forel | € 25,95 | |
en iets haringkuit | ||
op eikenhout gerookte zalmfilet met zuurkool in witte wijnsaus | € 24,80 | |
op de huid gebakken zeebaarsfilet op witte wijnsaus met gerookte | € 24,95 | |
zalm, forel en garnaaltjes | ||
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken | ||
aardappelen en bijpassende groentes. | ||
Heeft u last van een voedsel allergie, meld ons dit. Wij houden hier dan rekening mee !
|
||
Nagerechten | ||
parfait van amarenus kersen | € 8,75 | |
bavarois van sinaasappel met vanilleijs | € 9,50 | |
en Grand Marnierroom | ||
chocoladecake met vanilleijs, slagroom en warme chocoladesaus | € 9,50 | |
warm appeltaartje met vanilleijs, kaneel en warme abrikozensaus | € 12,50 | |
(min. 30 minuten) | ||
diverse soorten kaas met pittige perencompôte en rozijnenbrood | € 12,50 | |
koffie Kakebrug | € 11,50 | |
koffie met glaasje Frangelico (hazelnoot likeur) en lekkernijen | ||