Onze buffetten zijn niet alleen gevarieerd in smaak, maar ook in presentatie. Elk gerecht wordt met oog voor detail geschikt opgediend, waardoor ze niet alleen lekker zijn om te eten maar ook prachtig om naar te kijken. Onze professionele bediening zorgt ervoor dat uw gasten niets tekort komen tijdens hun culinaire ontdekkingstocht.
Buffet 1
€ 39,50 p.p. bestaande uit :
kartoffelsalade tonijnsalade huzarensalade Griekse salade ham met meloen kippenrollade hamrol met bourssin paté met Cumberlandsaus
diverse pate’s met cumberland saus diverse soorten ham met meloen gevulde eieren ham rol met kruidenkaas gemarineerde olijven dadels gevuld met gorgonzola carpaccio pepers met geitenkaas kippenrollade chorizo, olijf en geitenkaasspies Italiaanse & Spaanse worstsoorten
Warm:
stoofpot van ossenhaas varkenshaas in champignonroomsaus gehaktballetjes in zoetzure saus sate van kipdij vegetarische tortelini in roomsaus
stoofpot van vis, schaal- & schelpdieren gebakken mosselen huisgerookte zalm op zuurkool in witte wijnsaus gamba’s en champignons met frambozendressing
gebakken aardappelen, gekookte rijst, stokbrood, boters, sauzen, tapenade en pesto.
proeverij van desserts
Buffet 3
€ 59,50 p.p. bestaande uit :
Een kopje soep naar keuze, geserveerd.
Kartoffelsalade huzarensalade tonijnsalade Griekse salade zoute haring Hollandse garnalen gerookte zalmrol gerookte forelfilet mozzarella, tomaat en basilicum gemarineerde grote garnalen gemarineerde mosselen gebakken coquille met gevogelte saus pepers met geitenkaas
diverse pate’s met cumberland saus diverse soorten ham met meloen gevulde eieren ham rol met kruidenkaas gemarineerde olijven dadels gevuld met gorgonzola carpaccio pepers met geitenkaas kippenrollade chorizo, olijf en geitenkaasspies Italiaanse & Spaanse worstsoorten gerookte boerderijeend met sinaasappel verschillende kaassoorten
Warm:
stoofpot van ossenhaas varkenshaas in champignonroomsaus gehaktballetjes in zoetzure saus sate van kipdij vegetarische tortelini in roomsaus lamsvlees in portsaus pasta, groene groentes en truffelsaus
stoofpot van vis, schaal- & schelpdieren gebakken mosselen huisgerookte zalm op zuurkool in witte wijnsaus gamba’s en champignons met frambozendressing gebakken tarbot in romige gevogeltesaus coquilles in kreeftensaus
gebakken aardappelen, gekookte rijst, stokbrood, boters, sauzen, tapenade en pesto.
Grand dessert op spiegels
Uiteraard kunt u combineren en zelf dingen toevoegen. In overleg is alle mogelijk.