Bovenzaal

Private Dining

Bent u op zoek naar een unieke en exclusieve culinaire beleving? Bij Restaurant de Kakebrug geniet u van private dining in een stijlvolle en intieme setting. Onze professionele service, verfijnde gerechten en sfeervolle ambiance zorgen voor een onvergetelijke avond.

Bovenzaal met bar

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw volgende bijeenkomst, feest of jubileum? Dan bent u bij Restaurant De Kakebrug aan het juiste adres! Onze bovenzaal met bar is de ideale ruimte voor allerlei verschillende doelgroepen en gelegenheden.

Private Dining

Groepen vanaf 10 personen.
Eerst uitgebreid een aperitief aan de gezellige bar en
aansluitend een diner in privé sferen.

Vergaderingen

Bent u op zoek naar een rustige en sfeervolle locatie om met uw team te vergaderen? Bij ons kunt u rekenen op de perfecte ambiance. Onze ruimte is speciaal ingericht om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Met comfortabele stoelen, moderne technologieën zoals wifi en een flatscreen TV van maar liefst 127 cm groot, zorgen wij ervoor dat uw vergadering vlekkeloos verloopt. Hierbij bieden wij u alle benodigde ondersteuning, zodat u zich volledig kunt richten op het bespreken van belangrijke zaken.

Indien u na de vergadering bij ons dineert, betaalt u geen zaalhuur.

Feesten en partijen

U kunt in onze bovenzaal een feest, verjaardag of zelfs een kleine bruiloft vieren tegen café tarieven. Dit kan met een begeleidend bittergarnituur of een heerlijk buffet.
 
Onze chef gaat graag met u in overleg om er een onvergetelijke avond van te maken voor u en uw gasten.