Voorgerechten
   
portie groene olijven   € 4,95
     
brood en kruidenboter   € 5,95
     
carpaccio van rosbief met sla, honing- mosterddressing, gedroogde   € 13,50

en iets mayonaise op zeewiersalade

   
     
taartje van vissalade van gerookte zalm, forel, garnaaltjes, appel en iets mayonaise   € 13,50
 op zeewiersalade    
     
romige knolselderijsoep met rookworst   € 8,50
     
licht gebonden romige mosterdsoep met  reepjes rookspek en prei   € 8,50
     
krokant gebakken mosselen met kruidenboter   € 11,50
     
salade van gebakken paddestoelen en garnalen,    € 14,75
afgeblust met een frambozendressing     
     
kort gebakken coquilles met een saus van kreeft en boter    € 18,50
     
verse lintpasta in witte wijnsaus met gerookte zalm, garnaaltjes,   € 13,75

paling, mosselen en gamba’s

   
     
gebakken roodpootpatrijsfilets op eigen jus, bacon  een puntje   € 14,75
guiche van spinazie met geitenkaas en cashewnoten    
     
wijngaardslakken in een romig kruiden & knoflooksausje   € 12,50
     
gebakken wilde eendenborst geserveerd met sinaasappelsaus   € 15,95
sinaasappelcompôte, schorsenerenchips en pistache nootjes
hoofdgerechten
   
     
gebakken varkenshaas met champignonroomsaus   € 22,50
     
2 bereidingen van sukade:    € 25,50
draadjesvlees uit de jus en een kroketje van draadjesvlees    
     
gebakken wildzwijnshaasbiefstuk met romige bruine pepersaus   € 25,75
   
gebakken hertenbiefstuk op saus van blauwe bessen en iets chocolade   € 26,50
     
krokant gebakken tournedos met rode portjus en oude kaasschilfers   € 31,50
     
gebakken scholfilets op een romige kerriesaus met mosselen    € 23,75
     
gebakken kabeljauwfilet op kreeftensaus met coquille en gamba's,   € 30,50
bestrooid met verse garnaaltjes  
     
op de huid gebakken zeebaarsfilet op witte wijnsaus met gerookte zalm, forel   € 25,95
en iets haringkuit    
     
op eikenhout gerookte zalmfilet met zuurkool in witte wijnsaus   € 25,50
     
op de huid gebakken zeebaarsfilet met een saus van gerookte   € 26,95
paling, iets bieslook en haringkuit    
     
taartje van bladerdeeg, prei en champignons op een kaas saus   € 23,50
     
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken    
aardappelen en bijpassende groentes.    
     
     

Heeft u last van een voedsel allergie, meld ons dit. Wij houden hier dan rekening mee !

 

   
     
Nagerechten    
     
     
     
parfait van amarenus kersen    €9,75
     
bavarois van sinaasappel met vanilleijs    € 10,50
en Grand Marnierroom    
     
chocoladecake met vanilleijs, slagroom en warme chocoladesaus    € 9,95
     
warm appeltaartje met vanilleijs, kaneel en warme abrikozensaus    € 12,50
(min. 30 minuten)     
     
diverse soorten kaas met pittige perencompôte en rozijnenbrood   € 13,50
     
koffie Kakebrug   € 11,50
koffie met glaasje Frangelico (hazelnoot likeur) en lekkernijen     
     
     

Afdrukken